Despre noi

Despre noi

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul transporturilor internationale de marfuri , operatiunilor vamale si a serviciilor de logistica, societatea noastra a parcurs un drum plin de succes.

 

In acest moment oferim un pachet complet de servicii care include comisionarea vamala, transportul rutier; naval si aerian atat la import cat si la export, in regim consolidat sau transporturi dedicate, tranzitul marfurilor, precum si o multitudine de solutii logistice adaptate nevoilor fiecarui client.

 

Prin intermediul partenerilor nostri suntem in masura sa oferim servicii de transport (import si export) in conditii sigure si extrem de avantajoase pentru clientii nostri.

Misiunea noastra

Ne-am propus , ca obiectiv principal , furnizarea de servicii eficiente clientilor sai si crearea unei atmosfere de colaborare perfecta intre toate partile implicate.

 

Intr-o mediu puternic concurential compania noastra a reusit sa isi creeze o reputatie solida datorita profesionalismului si seriozitatii angajatilor sai , respectului si suportului pe care il oferim fiecarui partener.