Transport Mărfuri

Compania Nertrans Cargo SRL oferă servicii de transport intern și internațional, rutier, feroviar, fluvial și maritim pentru mărfuri generale, precum și mărfuri ADR, agabaritice etc.

O atenție deosebită se acordă organizării transportului către / dinspre țările CSI  (Ucraina, Rusia, Kazahstan, etc.) și Orientul Mijlociu (Turcia)

Just Closer!

  • Rutier
  • Feroviar
  • Fluvial
  • Containerizat
  • Multimodal

SERVICII DE TRANSPORT RUTIER

Transport în deplină siguranță în întreaga Europă

Serviciile de transport rutier ne definesc caracterul de expert în acest domeniu, oferind astfel clienților noștri  o întreagă rețea logistică pe toată suprafața Europei în special în țări precum Germania, Austria, Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Bulgaria, Belgia, Olanda, Franța și nu numai.

De asemenea transportul rutier către destinațiile mai puțin populare: țările ex-sovietice, Serbia, Macedonia, Turcia etc., ne permite sa oferim clienților noștri servicii dedicate care necesită o abordare specială din punct de vedere vamal dar și al legislației specifice!

Serviciile de transport rutier de mărfuri speciale (ADR, agabaritice etc. ) au devenit modul nostru de a îndeplini comenzile rapid și eficient.

SERVICII DE TRANSPORT FEROVIAR

Poziția geografică avantajoasă dar și depozitele noastre localizate în Zona Liberă Galați ne permit să oferim clienților noștri atât servicii de transport pe cale ferată cu ecartament larg, către toate țările ex-sovietice, fără a fi necesare servciile de transpunere a vagoanelor, cât și servicii de transport pe cale ferată cu ecartament european către toate destinațiile din UE, chiar și prin hub-urile intermodale din frontiera de Vest a Romaniei (Curtici, Oradea) sau Europa ( Rotterdam, NL; Milano, IT, Genoa, IT, Bremerhaven, DE etc. );

SERVICII DE TRANSPORT FLUVIAL

Transportul fluvial – maritim este un alt mod al nostru de a oferi clienților servicii dedicate, special conceput pentru volume mari de mărfuri, transportul fluvial – maritim ne ajută să atingem toate porturile dunărene pentru apele interioare (pe teritoriile Ucrainei, Romaniei, Bulgariei, Serbiei, Austriei, Germaniei) cât și porturile maritime din Marea Neagră, Marea Azov;

SERVICII DE TRANSPORT CONTAINERIZAT

Transportul containerizat a devenit modul prin care cele mai „îndepărtate” dorințe devin realitate, de aceea, ne-am specializat în acest domeniu și prin parteneriat cu cele mai mari linii de containere putem livra marfa clienților noștri în toate colțurile lumii, fie ca vorbim Europa, Asia, Africa, Australia sau America.

SERVICII DE TRANSPORT MULTIMODAL

Transporturile multimodale ne ajută sa „unim” Estul Europei cu Vestul. Poziția geografică, depozitele (Zona Liberă Galați, RO; Zona Liberă Brăila, RO; Ismail, UA), utilajele proprii și oamenii specializați în manipularea mărfurilor, de orice tip ar fi acestea, ne permit să construim lanțuri logistice complete, astfel încât clienților noștri să nu le rămână decât să expedieze sau să primeasă mărfurile „acasă” la ei.